Image
Image
Image

 

 

 

 

jolanda.jpg
  Jolanda Stots 

 
 
 
 
 
 
 
 
is sinds jaren actief als beeldend kunstenaar, docent keramiek en organisator van allerlei activiteiten op het gebied van kunst. Jaarlijks wordt eigen keramiekwerk getoond op eigen erf en in eigen atelier tijdens de Wijhese Kunstroute, elk eerste weekeinde van September.
Naast het geven van keramieklessen bij Centra voor Kunsten geeft ze workshops, lessenseries en weekeind/zomerweek-cursussen in eigen atelier: Atelier Padmé. Ze heeft een HBO kunstopleiding gevolgd, en afgerond als docent op 1e graads niveau. Bijscholingen op vakgebied vinden regelmatig plaats. Daarnaast heeft ze de Dru Yoga docenten opleiding en de Dru Meditatie docenten opleiding gedaan.
 
    Dick Kocken

 

  dick_met_buddha.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

is al meer dan dertig jaar docent aan een middelbare school en geeft daarnaast sinds 2001 yoga en meditatieles. Na vier jaar filosofiestudie in Utrecht was zijn interesse in oosterse filosofie, yoga en meditatie voorgoed gewekt. De Dru Yoga docenten opleiding en de Dru Meditatie docenten opleiding maakte hij in 2002 en 2007 af. Als lid van het internationale Professional Register of Dru Yoga Teachers neemt hij jaarlijks deel aan nascholingen. Zijn hobby, lekker koken, leeft hij enthousiast uit bij alle activiteiten in Centrum Padmé waar dat bij kan. Uiteraard geheel vegetarisch en grotendeels biologisch. Mensen verwelkomen en verzorgen met hoogwaardig voedsel voor lichaam en ziel.

 
dickdrusite_3.jpg