Image
Image
Image

 

 

 

 

 

In verband met de Corona situatie geef ik de yogalessen van maandag en donderdag om 19.00 OOK via een live online sessie met zoom. Mocht je mee willen doen stuur me dan via Contact  een mail, dan stuur ik je de inlog link.

  

Dru yoga is yoga vanuit je hart. Het is een vrolijke, vloeiende vorm van yoga die mensen binnen hun eigen grenzen laat ervaren hoe weldadig en rustgevend de zachte bewegingen en houdingen zijn. Vooral de rustige en aandachtige ademhaling waarmee de bewegingen ondersteund worden, maakt dit 'ont-stressen' voor iedereen mogelijk. Met yoga bouwen we samen in een groep een moment van rust en inspiratie in in het drukke leven van alledag.
Voor meer informatie over Dru yoga zie www.dru-nl.org

yoga.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dru meditatie: bewegen, ademhalen, ontspannen en dan de toeschouwer van je eigen gedachten worden. ervaar hoe het is de stilte in jezelf te vinden. Leer je lichaam te 'parkeren' , je geest te 'parkeren' door ontspannings-, ademhalings-, en concentratie oefeningen en dan de stilte in je hart binnen te gaan.

Lessenseries Dru yoga en Dru Meditatie van september tot Kerst en van januari tot juni 


Maandag             19.00 – 20.15 Yoga
                           (20.45 – 22.00 Yoga)
 
Donderdag         9.00 - 10.15 Meditatie (Stilte en Bezinningscentrum Raalte)
  19.00 – 20.15 Yoga
                           (20.45 – 22.15 Meditatie)

In overleg is het ALTIJD mogelijk om tussentijds in te stromen

U kunt ook voor een tiental lessen intekenen (een zgn tienrittenkaart) zodat u alleen betaalt voor de lessen waarop u daadwerkelijk komt  

 
Prijzen Yoga:                "tienrittenkaart"                         € 100 

Prijzen meditatie:         "tienrittenkaart"                          € 125                                         


 
 
Voor yoga, meditatie, keramiek of Raku kunt u zich aanmelden via Contact.
Uw aanmelding  wordt bevestigd na overmaking van het cursusgeld op rek.nr.NL46INGB0006466182 t.n.v Kocken en/of Stots te Wijhe  ondervermelding van de betreffende cursus